Larisa Cerić okončala nastup u Riju

Tunižanka slavila pobjedu

Larisa Cerić okončala nastup u Riju

Najbolja bosanskohercegovačka džudistkinja Larisa Cerić oprostila se od Olimpijskih igara u Riju.

Naša Larisa je imala veoma tešku protivnicu danas, Tunižanku Nihel Cheikh Rouhou, koja je plasirana na 4. mjesto svjetske liste.

Borba je cijelim tokom bila izjednačena, naša Larisa je veoma uspješno parirala dosta iskusnijoj protivnici te se na kraju otišlo u produžetke jer poslije četiri minute nije bilo pobjednice.

Ipak, u produžetcima se nešto bolje snašla Tunižanka, čije je iskustvo kasnije presudilo i zbog čega je uspjela da pobjedi našu Larisu.

Treba reći i to da je Larisa u produžetku dobila kaznu za izlazak sa borilišta nakon što je takmičarka iz Tunisa izgurala vani što je bila veoma diskutabilna odluka sudija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi