"Larisa Cerić, naša heroina, ostala je tu, nije promijenila dres..."

Trenerica naše džudistkinje poručuje

"Larisa Cerić, naša heroina, ostala je tu, nije promijenila dres..."

E. Škorić

Najbolja bh. džudistkinja Larisa Cerić poražena je u drugom kolu na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je poražena od Azerbejdžanke Iryne Kindzerske.

Larisa je u prvom kolu kategorije preko 78 kilograma pobijedila predstavnicu Nikaragve Izayanu Marenco, ali nažalost nije uspjela da pobijedi treću džudistkinju svijeta.

Generalna sekretarka Džudo saveza Bosne i Hercegovine Arijana Jaha bila je u svojstvu trenerice Larise Cerić u Tokiju, a nakon njene eliminacije oglasila se putem Facebooka.

"Larisa Cerić, naša heroina, ostala tu, nije promijenila dres, dala zdravlje i godine za našu nam jednu i jedinu. Larisa Cerić i dalje će ostati tu, neće mijenjati dres i dat će još mnogo za našu nam jednu i jedinu", napisala je Jaha.

U ovoj objavi je očigledno odlučila da 'bocne' sve one koji su pored BiH odlučili da nastupaju za druge zemlje, a takvih je nažalost puno.

"Glavu gore, život ide dalje, ti si naš ponos", dodala je Jaha, uz zahvalnost Larisi za tri svjetske, sedam evropskih, dvije mediteranske i jednu medalju sa Evropskih igara.

Top Komentari

enko
Arijana ti si demagog kao imurat babo. Larisa sine ,glavu gore,sport je to,toliko si nas puta obradovala i opet ces. Ovaj komentar Arijane tebi netreba ona to vise brani sebe.
5 0
superadmin
e suplje objave mati mila
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi