Legenda Real Madrida trčala kroz Barcelonu

Raul istrčao cijeli maraton

Legenda Real Madrida trčala kroz Barcelonu

E. Čaušević

Legendarni španski fudbaler Raul Gonzalez iznenadio je sve kada se pojavio na maratonu u Barceloni.

Raul je najbolje dane svoje karijere proveo igrajući u dresu Real Madrida, a sigurno da su ga navijači Barcelone najbolje zapamtili. Nakon završetka karijere Raula baš i ne viđamo toliko u javnosti i odlučio je više da se posveti životu s porodicom van medijske pozornosti.

Međutim, prošlog vikenda Raul se konačno pojavio i to na ulicama Barcelone gdje ga baš i ne vole. Raul je učestvovao u tradicionalnom maratonu koji se održava u Barceloni, te je uspio da završi cijelu utrku što je oduševilo špansku javnost.

Raul je istrčao 21.097 kilometara za samo sat i po. Na ovom maratonu učestvovalo je preko 19 hiljada takmičara, a nekadašnji fudbaler kraljevskog kluba završio je na 1027. mjestu.

"Mnogo mi se sviđa ova utrka i staza je odlična. Bio sam u mogućnosti da trčim jako dobro na svom prvom maratonu u Barceloni i sretan sam što sam završio utrku", rekao je Raul.

Top Komentari

Lona
Raul je istrčao 21.097 kilometara za samo sat i po. Bruka i sramota portala. Nije ni čudo da im ne daju ući na Bilino polje.
1 0
lopov84
Čuj maraton 21km :)))) Možda u eurima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi