Ludilo u Philadelphiji: Navijači ruše grad, policajci slave titulu

Eaglesi slavili u Super Bowlu

Ludilo u Philadelphiji: Navijači ruše grad, policajci slave titulu

E. Čaušević

Super Bowl ponovo je oduševio ljubitelje američkog fudbala, a finalni okršaj između New England Patriotsa i Philadelphije Eagles nam je donio još jedan spektakularan meč.

Iako su Patriotsi bili blagi favoriti u ovom susretu na kraju nisu uspjeli da dođu do nove titule jer su Eaglesi na kraju slavili sa 41:33 na krilima sjajnog Nicka Folesa. Nakon završetna utakmice nastao je pravi haos na ulicama Philadelphije gdje su navijači ovog tima slavili titulu.

Na ulicama vlada pravi haos, a pojedini navijači su rušili sve pred sobom. Philadelphijska policija pokušava da malo smiri strasti, ali to je jednostavno nemoguće. Titula jedne ekipe se odavno nije ovako slavila, a to najbolje pokazuju slike iz ovog grada.

Slavlju se priključio i jedan od policajaca koji nije krio svoju sreću. To je dovoljan dokaz koliko je navijačima Eaglesa značila ova pobjeda i titula.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi