Bivši supružnici se našli za stolom: Meč obilježili napeti momenti, pobjednik osramoćen na startu

Sudar na British Openu

Bivši supružnici se našli za stolom: Meč obilježili napeti momenti, pobjednik osramoćen na startu

Admin Čaušević

Zvijezde snookera i bivši supružnici Mark Allen i Reanne Evans susreli su se po prvi put poslije njihovog teškog razvoda 2008. godine. 

Allen i Evans su igrali na British openu, a meč uopšte nije bio lagan. Allen je pobijedio sa 3:2, ali je tokom susreta bilo dosta napetih trenutaka, već od samog strata.

Evans je odbila da se pozdravi sa bivšim mužem i ocem 14-godišnje djevojčice. Sve je to rezultat zbog nesuglasica nastalih oko alementacija za njihovo zajedničko dijete.

Evans je bila prvak svijeta 12 puta, dok je Allen trenutno 12. na svjetskoj rang listi. Ona je dobila dvogodišnju ulaznicu da postane profesionalac i već sada je najuspješniji ženski igrač snookera u historiji.

Allen koji je odnio pobjedu i cijenio je trud svog protivnika, je poslije meča kazao da više ne želi igrati protiv bivše žene.

Oglasi

"Igrala je puno bolje od mene, ali sam napravio break da pobijedim. Imala je nekoliko nevjerovatnih pogodaka. Bila je veoma nesretna da ode na 3:1 i pobijedi."

"Bilo je užasno, ne želim ponovo ovo raditi. Nastojali smo da ostanemo profesionalci koliko smo mogli i mislim da sam se dobro držao", završio je Allen.

Svoj komentar meča dala je i Evans kojoj je ovo bio prvi susret pred publikom nakon dugo vremena.

"U prvom frameu nisam osjećala noge, ruke, ništa... Ne znam kako sam pogađala. Poslije toga sam bila stvarno ponosna, došla sam sebi. Potpuno sam potresena, ali istovremeno ponosna na sebe."

Evans su upitali i za neobičnu situacija kada je "izgnorisala" bivšeg muža i pozdravljanje. Odbila je da komentariše.

Top Komentari

ghast0
Jede ****a, j sad ce je feministkinje dizat u nebesa kao wooow nije mu pruzila ruku yass queen slay. A zapravo ispala veoma neprofesionalna.
12 2
King_Kenny
...osramotila je jedino sebe nesportskim ponasanjem,dobro rece ovaj gore,neka se hvata serpe i oklagije jer za sporta nije.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi