Prvaci na prvu utakmicu pozvali atraktivnu pjevačicu - Odmah je sve palo u drugi plan
Megan Thee Stallion izazvala je veliku pažnju na utakmici Houston Astrosa (Foto: Screenshot)

Megan izazvala erupciju oduševljenja

Prvaci na prvu utakmicu pozvali atraktivnu pjevačicu - Odmah je sve palo u drugi plan

Midhat Šljivak

Aktuelni MLB prvaci Houston Astros porazom su počeli novu sezonu. Na svom terenu su poraženi od Chicago White Soxa, ali svu pažnju na ovom meču pokupila reperka Megan Thee Stallion koje je izvela prvo bacanje.

Muzičarka Megan Thee Stallion, koja je iz Texasa, imala je tu čast da izvede prvo bacanje na otvaranju nove MLB sezone na utakmici Astrosa.

Atraktivna 28-godišnjakinja pojavila se u tijesnim bijelim trapericama i pokupila je brojne poglede prema sebi.

Publika ju je dočekala na fantastičan način. Ona se potrudila da im rasplamsa maštu i dobila je brojne nove pratioce na društvenim mrežama odmah nakon utakmice.

Megan Thee Stallion je velika zvijezda. Na društvenim mrežama je prati 30 miliona fanova i mora se priznati da izgleda zaista fantastično.

Oglasi

Astrosi napravili pravi potez njenim dovođenjem. Dobro je bacila početni udarac i poprilično se dobro provela na utakmici.

Nažalost po navijače, aktuelni prvaci su novu sezonu počeli porazom. White Soxi su pobijedili s 3:2.

Već večeras na rasporedu je meč istih timova. Bit će to prilika da se Astrosi osvete za poraz protekle noći koji je ipak protekao u slavlju zbog titule osvojene prije nekoliko mjeseci.

Tim iz Houstona donio je i ogroman novac svom vjernom navijaču Jimu McIngvaleu. On je zahvaljujući opkladama da će osvojiti MLB ligu inkasirao gotovo 74 miliona dolara.

Nema dileme da je Jim ponovo uložio ogromne cifre. Čekaju se potvrde kladionica jer je to opklada koju igra svake godine.

Ipak, sada je u centru pažnje ipak bila atraktivna muzičarka na koju niko nije ostao ravnodušan.