Spektakl na ledu uz jednu od najčuvenijih pjesama
Foto - Screenshot

Fenomenalan nastup

Spektakl na ledu uz jednu od najčuvenijih pjesama

Midhat Šljivak

Pravi spektakl na ledu napravili su 16-godišnja Oona i 18-godišnji Gage Brown.

Duo koji je dio američkog tima u plesu na ledu snimio je zaista fenomenalnu predstavu koju su izvelu u New Yorku, a kao pjesmu za koreografiju izvelu su jednu od najčuvenijih pjesama na svijetu.

Metallica i 'Nothing Else Matters' bili su njihov izbor. Koristili su dio originalne verzije, te jedan obrađeni dio čuvene pjesme slavnog metal benda.

Nije ovo prvi put da su zvuci metala i rock muzike odabrani od strane klizača. Na Olimpijskim igrama 2018. godine Mađarica Ivett Toth nastupila je uz AC/DC i njihove 'Back in black' i 'Thunderstruck'.

Također, ranije je par Vanessa James i Morgan Cipres nastupio uz Disturbed i'The Sound of silence'.

Impresivan izbor bez ikakve dileme.

Top Komentari

vence
Na kraju videa, kamerman krepo..dahce ko pujtdo :)
0 0
douglasssy
Znaci predivno. Fantasticno. Uloga kamermana je savrsena takodjer koji se kretao uz njih, nije bio statican.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi