MI: Porazi, porazi, porazi...
Miličević izgubio u prvom kolu

Mediteranske igre u Pescari

MI: Porazi, porazi, porazi...

Bosanskohercegovački reprezentativci na Mediteranskim igrama u Pescari danas nisu baš imali mnogo razloga za zadovoljstvo.

Stonoteniseri Srđan Miličević i Admir Duranspahić porazima su započeli nastup u grupnoj fazi takmičenja.

Miličević je u prvom kolu Grupe A poražen od Grka Panagiotisa Gkionisa sa 0:4, dok je Duranspahić u Grupi B izgubio od Bora Vanga iz Turske rezultatom 1:4.

Ženska odbojkaška reprezentacija takođe je pretpjela poraz. Nakon pobjede u prvom kolu nad Albanijom, bh. Odbojkašice su u 2. kolu Grupe A izgubile od Grčke rezultatom 1:3 (23:25, 16:25, 26.24, 14:25).

Na kraju, okus poraza osjetio je i najbolji bh. dubl igrač Ismar Gorčić. On je zaustavljen u osmini finala singla od drugog nosioca, Španca Roberta Aguta Bautiste sa 6:7 (5/7) i 5:7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.