Michael Phelps izazvao Conora McGregora
Foto: EPA

Želi okršaj u bazenu

Michael Phelps izazvao Conora McGregora

Endin Čaušević

Borba stoljeća između Floyda Mayweathera i Conora McGergora privukla je mnoge poznate ličnosti, a među njima je i najbolji plivač svih vremena Michael Phelps.

Phelps je pratio svaki momenat borbe između Mayweathera i McGregora, te je redovno svoje mišljenje dijeli sa fanovima na Twitteru. Američki plivač je oduševljen što je McGregor izdržao čak deset rundi, te je priznao da je on nevjerovatan atletičar.

No, malo ko je očekivao da će Phelps izazvati irskog borca na utrku u plivanju. Phelps želi okršaj sa McGregorom jer vjeruje da je Irac sposoban da pruži dobar otporu utrci na 100 metara slobodnim stilom. Poznavajući karakter McGregora nije nemoguće da se ovo i desi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi