Mininogometna reprezentacija BiH danas protiv Irske, prvi cilj proći grupu

Evropsko prvenstvo

Mininogometna reprezentacija BiH danas protiv Irske, prvi cilj proći grupu

S. Mlaćo

Mininogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas od 14 sati igra protiv Irske.

Običaj mininogometne reprezentacije naše zemlje je da velike turnire otvori pobjedom, pa će tako nastojati i danas da ostvari trijumf protiv Irske na početku Evropskog prvenstva.

"Imamo jaku grupu sa Kazahstanom, Bugarskom, Irskom i Albanijom, ali prvi cilj nam je proći grupu, što bi značilo da smo se kvalifikovali na SP koje se igra iduće godine u australskom Perthu. Imamo hendikep jer ne igra Robert Milanović zbog povrede, ali ne tražimo ni slučajno alibi i svaku utakmicu idemo isključivo na pobjedu", kazao je selektor Josip Kupreškić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi