Muzaferija ostala bez bodova

Muzaferija ostala bez bodova

Edmir Škorić

Najbolja bh. skijašica Elvedina Muzaferija završila je na 36. mjestu u utrci Super G-a na Svjetskom kupu u Val d'Isereu.

Prošle sedmice je zauzela 18. mjesto u Super G-u i osvojila historijske bodove za Bosnu i Hercegovinu, ali danas je ipak bila znatno slabija.

Nije loše krenula Visočanka, ali u završnici nije bila dovoljno dobra, pa je završila tek 36. sa vremenom 1:11.78, što je za dvije sekunde i tri stotinke sporije u odnosu na pobjednicu. Tako je ostala bez bodova.

Muzaferija je jučer na istoj stazi vozila utrku spusta koju je okončala na 37. poziciji u vremenu 1:45.21.

Sjajna Italijanka Soffia Goggia je došla do pobjede s vremenom 1:19.23, druga je bila Norvežanka Ragnhild Mowinckel (1:19.56), a treće mjesto pripalo je Italijani Eleni Curtoni.

Top Komentari

ISTINA
Njeni zaostaci iz trke u trku za vodećim su sve manji,bravo djevojko
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije