Nabolji sportista Regoje, najtrener Šehovac
Šehovac omiljen u "oba" Sarajeva

Izbor sportiste godine opštine Novo Istočno Sarajevo

Nabolji sportista Regoje, najtrener Šehovac

U Kulturnom centru Istočno Sarajevo, sinoć su dodjeljene nagrade u Izboru sportiste godine 2008. opštine Istočno Novo Sarajeva, a za najboljeg sportistu proglašen je kapiten fudbalskog kluba Slavija i povremeni reprezentatcivac BiH, Bojan Regoje.

Regoje već deset godina kao kapiten predvodi FK Slaviju i rekorder je po broju utakmica odigranih u ovom timu (335), a igrao je i jedno finale i dva polufinala Kupa BiH, te u ovoj sezoni doveo "sokolove" do druge pozicije na tabeli Premijer lige i polufinala Kupa BiH.

Za najuspješniji sportski kolektiv, očekivano je proglašen FK Slavija, dok je najbolji trener u proteklog godini Goran Šehovac, trenutno pomoćni tener u KK Bosna ASA BHT, koji je u prošloj sezoni vodio KK Slavija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.