Ne propustite pogledati poen stoljeća!

Nevjerovatni Kinezi

Ne propustite pogledati poen stoljeća!

Neko bi rekao da se možda radi o reklami, a opet neko drugi da je riječ o premotavanju trake na starim videorekorderima, ali ne. Ovaj poen se desio na nedavno okončanom Svjetskom prvenstvo u stonom tenisu. 

Gotovo je nevjerovatan poen u kojem su učestvovali Ma Long i Fang Bo, a ovaj poen je ujedno proglašen i za najbolji poen Svjetskog prvenstva čiji domaćin je bio kineski Sižu.

Sjajan stolni tenis je viđen u finalu, a na kraju se zlatnom medaljom u duelu dvojice Kineza okitio Ma Long. Nakon što je proglašen i za najbolji na šampionatu, prije nekoliko dana ovaj poen je i zvanično prograšen za najbolji u ovom stoljeću! Uživajte…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.