Nedim Ćatibović dio olimpijskog tima naše zemlje

Na raspolaganju bh. sportistima u Tokiju

Nedim Ćatibović dio olimpijskog tima naše zemlje

S. Mlaćo
Olimpijski tim naše zemlje jači je za jedno ime za Olimpijske igre u Tokiju.

Naime, dio tima postao je fizioterapeut Nedim Ćatibović. Ćatibović je već 20 godina u ovom poslu, a radio je i u U-19 reprezentaciji naše zemlje, da bi kasnije postao član medicinskog tima NS BiH

Radio je i u Omladinskoj školi FK Željezničar, a kvalitne preporuke dovele su do rada sa najboljim i najpopularnijim bh. sportistima.

Edin Džeko, Amel Tuka, Mirza Teletović, samo su neki od bh. sportista koji su svoje povjerenje ukazali Ćatiboviću koji će sada biti na raspolaganju našim sportistima u Tokiju.

Ćatiboić ističe da je sretan i ponos, te da je ovo za njegove još jedno vrijedno priznanje.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi

Vrijedi istaći da je Ćatibović u četvrtak bio i dio historijske utakmcie FK Velež. Rođeni su nakon 33 godine zaigrali u Evropi, te savladali Coleraine na Grbavici 2:1.

Ćatibović je bio Veležovog tima i uveliko pomogao da momčad što spremnije dočeka ovaj izazov, te na kraju odigra kvalitetan i zahtjevan meč na stadionu Grbavica.

Podsjetimo, Olimpijske igre su na programu od 23. jula do 8. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije