Neopisiva bol: Bejzbol loptica poslala igrača u bolnicu

Neopisiva bol: Bejzbol loptica poslala igrača u bolnicu

M. Šljivak

Igrač Detroit Tigersa Jordan Zimmerman imao je dosta sreće jer ga je bejzbol loptica u meču protiv Cleveland Indiansa pogodila pravo u glavu, ali je prošao bez težih povreda.

Jason Kipnis ga je na samom početku utakmice pogodio lopticom u glavu, a Zimmerman je završio u bolnici, gdje su srećom po njega otkrivene samo lakše povrede.

"Vidio sam da lopta ide ka meni i pokušao sam se izmaći. Nisam međutim imao nikakve šanse, ali kad sam provjerio da imam sve zube, shvatio sam da sam imao sreće", rekao je Zimmerman.

Loptica je išla brzinom od 170 kilometara na sat i prava je sreća da igrač tima iz Detroita nema nikakve ozbiljne povrede.

U prvi mah se sve činilo jako ozbiljnim, stadion je potpuno utihnuo, ali će Zimmerman već za nekoliko dana ponovo na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi