Veliki talenat svjetskog sporta divljao po cesti, mlada djevojka tragično nastradala
FOTO: ESPN

Tragedija zadesila SAD

Veliki talenat svjetskog sporta divljao po cesti, mlada djevojka tragično nastradala

Haris Zilić
Teme:

Sportski svijet zadesila je tragična vijest.

Mladi NFL igrač Henry Ruggs III, član Las Vegas Raidersa, skrivio je tešku saobraćajnu nesreću koja je imala kobne posljedice, obzirom da je život izgubila 23-godišnja djevojka.

Ruggs je bio pod uticajem alkohola, a nesreća se dogodila nakon velike brzine. Zvijezda LV Raidersa se zabio automobilom u automobil iz suprotnog smjera u kojem je bila pomenuta djevojka.

Ruggs je prošao sa lakšim povredama, zbrinut je u bolnicu, ali nakon ovog čeka ga žestoka kazna zbog divljanja na cesti, vožnje u alkoholiziranom stanju, također i klub će pokrenuti disciplinski postupak i moguća je supenzija i oduzimanje plate od tekućeg ugovora.

Pomenuti igrač je rođen 1999. godine i smatra se za jednog od NFL igrača koji bi mogli u budućnosti obilježiti jednu eru najpopualrnijeg sporta U SAD-u, ali karijera je krenula na najgori mogući način, kao u najtežim noćnim morama.

Top Komentari

Medo-Brundo
Zatvron sine, zatvor.
4 0
Malmi_Suomi
O kakvim crnim godinama ROBIJE pišete? 5 7 15 godina za ovo što je uradio ?
Ne znam zakone USA ( vjerovatno ih zna @SacramentoKings pa evo ga pozivamo i sve one koji su uz njega da nam objasne zakone USA za nas bijednike i neznalice u BiH) ali da se mene pita , a sreća njegova pa me se ne pita.
Sve pare svijeta, sva popularnost za ovo što je učinio. Meni ne bi izašao za minimalno 35 godina a 10 prvih godina stroge " SAMNICE" kao Ulemek Legija u R Srbiji. Znaju Srbijanci kada hoće 100%
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi