Nerealna scena: Neymar kidnapovao Piquea, Brazilac je postavio samo jedan uslov!

Sve za promociju, sve za novac

Nerealna scena: Neymar kidnapovao Piquea, Brazilac je postavio samo jedan uslov!

A. Čaušević

Pojedinci su spremni na sve kako bi zaradili novac i promovisali svoje projekte. Neymar se pobrinuo da izazove veliku pažnju nakon što je kidnapovao Gerarda Piquea. 

Sa povezom oko ruku i na stolici Pique je nestrpljivo slušao Neymarov uslov za puštanje. Najinteresantniji je to detalj snimka koji osvaja internet.

Nakon što je okončao karijeru Pique je pokrenuo fudbalsko takmičenje sa posebnim pravilima pod nazivom Kings Legaue i sa tim projektom napravio puni pogodak.

Na završnici prve sezone takmičenje na stadionu Nou Camp se okupilo više od 90.000 gledatelja što je bivšeg štoperu Barcelonu bio prvenstveni cilj.

Nekoliko sati uoči finala turnira Neymar je kidnapovao Piquea i za njegovo puštanje tražio je predsjedničku poziciju takmičenja koje će njegov bivši saigrač pokrenuti i u Brazilcu.

Neymar je pustio Piquea nakon što je Španac pristao na uslova te će Neymar postati suvlasnik u brazilskoj Kings Leaague u kojoj će se između ostalih takmičiti i čuveni Ronaldinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi