Odbojkaši Borca bolji od Majevice

Odbojkaši Borca bolji od Majevice

D. Rakanović

Odbojkaši Borca proteklog vikenda igrali su dvije kontrolne utakmice protiv Majevice iz Lopara, glavnim favoritom za osvajanje šampionske titule u Prvoj ligi Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH

Dogovorom klubova, obje utakmice igrale su se u četiri seta: prvi tim Borca trijumfovao je u prvoj rezultatom 4:0, dok je u drugoj kombinovani tim crveno-plavih poražen rezultatom 3:1.

"Ovo je bio prvi u nizu pripremnih mečeva za predstojeću takmičarsku sezonu, s obzirom na to da narednog vikenda putujemo u Zagreb na tradicionalni memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani". Zadovoljni smo trenutnim stanjem fizičke i tehničko - taktičke pripremljenosti i želimo sreću našim momcima u narednom periodu. Zahvaljujemo se OK "Majevica" na gostoprimstvu i želimo im uspješnu sezonu", naveli su iz OK Borac. 

U petak, 15. septembra, odbojkaši Borca kreću prema Zagrebu, gdje će učestvovati na tradicionalnom turniru Zagrebački odbojkaški velikani. Pored Borca i domaće Mladosti, zagrebačkoj publici predstaviće se Murska Sobota (Slovenija) i Posojilnica (Austrija).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi