Odbojkaši Bosne jesenji prvaci
U derbiju pred svojim navijačima savladali Ilijaš

U derbiju savladali Ilijaš

Odbojkaši Bosne jesenji prvaci

S. Mlaćo

Odbojkaši sarajevske Bosne jesenji su prvaci u Superligi FBiH grupa Jug. Danas u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu potvrdili sjajnu formu i savladali OK Ilijaš u derbiju sa sigurnih 3:0, po setovima je bilo 25:16, 25:22 i 25:21.

Nakon prvog seta bilo je 25:16, da bi u drugom setu Bosna slavila 25:22. Bilo je jasno već tada da će odbojkaši Bosne slaviti pobjedu, a treći set su slavili 25:21.

Sjajnim igrama Bosna je pokazala da želi povratak u premijerligaško društvo, a od svojih navijača na kraju se nagrađeni velikim aplauzima.

"Naravno da smo zadovoljni. Pobijedili smo po tabeli rivala koji je sa nama bori za to doigravanje. Imamo i mi problema, dosta nas radi ne može uvijek stići na utakmice i slično, ali ne predajemo se. Uvijek može bolje, ima još puno utakmica, pa onda i play off, pa vidjet ćemo", kazao je za SportSport.ba član OK Bosna Sarajevo Sanjin Bezdrob.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi