Odbojkaši Slobode bez većih problema savladali Bosnu iz Sarajeva
Sjajna utakmica u Mejdanu

Tuzlaci ostvarili sigurnu pobjedu protiv Sarajlija

Odbojkaši Slobode bez većih problema savladali Bosnu iz Sarajeva

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru polufinala play offa za ulazak u  Premijer ligu BiH mala dvorana Mejdana bila je poprište susreta između domaćih odbojkaša Slobode i Bosne iz Sarajeva. U jednom sjajnom susretu slavila je domaća ekipa rezultatom 3:0 setovima(25:22,25:22,25:19).

U dobro ispunjenoj dvorani Mejdana, od prvog sudijskog zvižduka domaći odbojkaši nametnuli su svoj tempo igre. Iskusna ekipa iz Sarajeva tek je uspijevala na mahove da parira raspoloženim domaćinima.

Svi koji su pohodili susret mogli su da vide sjajnu odbojkašku predstavu, mnogo dobrih poteza, ali na kraju domaći odbojkaši zasluženo su upisali pobjedu.

Revanš je za sedam dana, gdje će odbojkašima Slobode biti potreban jedan osvojen set u Sarajevu za prolaz u finale play offa. U drugoj utakmici polufinala sastaju se ekipe Ilijaša i ekipa Bosne iz Kalesije, i bolji iz tog susreta plasiraće će u finale, gdje će po svemu sudeći naći se ekipa Slobode, ako se u Sarajevu ne desi zaista veliko čudo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti