Najzgodnija sportašica svijeta komentarisala Woodsovu nemoralnu ponudu od 800 miliona

Otkrila detalje

Najzgodnija sportašica svijeta komentarisala Woodsovu nemoralnu ponudu od 800 miliona

A. Čaušević

Paige Spiranac više pažnju privlači zbog svog izgleda nego u igranju golfa.

Najzgodnija sportašica nas vijetu je dala svoje mišljenje o nemoralnoj ponudi koju je dobio Tiger Woods, najbolji golfer u historiji.

Prema nekoliko izvještaja Wood je dobio ponudu između 700 i 800 miliona dolara od strane vlade Saudijske Arabije kako bi nastupio na turniru u toj zemlji.

"Bilo je govora o toj cifri. Tiger je taj koji pravi razliku i očigledno je da morate ciljati na najbolje. Kontaktirali su ga prije nego što sam ja postao direktor", kazao je Greg Norman, direktor udruženja LIV Golf.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfmXLjurZGI/[/instagram]

Inače, glavni sponzor udruženja LIV je Saudijska Arabija i luksuznim ponudama su uspjeli privući neke od najboljih golfera svijeta, ali ne i Woodsa.

Oglasi

Kada je čula o kakvim ciframa se radi odlučila je reagovati i Spiranac putem društvenih mreža.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeBrfS-L-4y/[/instagram]

"To je bilo kao u fazonu '*ebote novac', Tiger je rekao ne. To je bio novac dovoljan da se kupi ostrvo, a on nije pristao."

"Možda zato što ima toliko novca da ne zna šta da radi s njim. Možda želi i da sačuva svoje nasljedstvo sa ograničenim brojem nastupa."

"Možda želi da bude kapiten za Ryder cup", poručila je Spiranac.

Inače, bogatstvo Tigera Woodsa se trenutno procjenuje na milijardu dolara i ovaj 40-godišnjak je već decenijama među najbogatijim sportistima.

Svi golferi koji su odlučili da nastupe na LIV takmičnju su žestoko kritikovani od strane medija, američkih vojnih terena i aktivista iz udruženja 9. septembar.

Promo

Oglasi