"Neću cvijet, hoću pomoći"

"Neću cvijet, hoću pomoći"

O. Lekić

Zvuči skoro nevjerovatno, ali ne i nestvarno. Djelatnice Sportskih kladionica "BET Live" i "Petica PLUS" i ove godine, unaprijed se odriču buketa cvijeća koje im Kladionice tradicionalno u znak pažnje daruju povodom Dana žena, 8. ožujka.

U teškom vremenu u kojem živimo ovo je pravi pokazatelj kako ljudi ne okreću glavu od nevolja, već pomažu onima koji su u nevolji..

Nakon akcije za Saru Iman koju ste vi pokrenuli, nastavljamo u istom tonu.

TISUĆE ZAPOSLENIH I DALJE ŽELE POMAGATI.

Ovoga puta, vašom odlukom Uprava kladionica je donirala 5000 KM za one kojima je najpotrebnije.

Ova humanitarna akcija će se odvijati tako što će te putem facebook poruke ( profil BET Live i Petica PLUS ili na Maja Krišto Gudelj ) te emailom ([email protected]) dostaviti svu potrebnu dokumentaciju i podatke o osobi, broj ziroracuna koji mora biti NAMJENSKI OTVOREN ZA TU OSOBU ILI HUMANITARNU AKCIJU, .... 

Smatramo, da bi najbolje bilo ovaj iznos podijeliti na 5 dijelova, tako da novac stigne na 5 razlicitih adresa, 5 gradova,...

5000 RAZLOGA JE DA SE UKLJUČIMO U OVU AKCIJU !

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi