Čega se plaši atraktivna ljepotica? U klub je došla velika zvijezda, a ona drhti zbog muža
Foto - Instagram

Rachel ga ne želi pored muža

Čega se plaši atraktivna ljepotica? U klub je došla velika zvijezda, a ona drhti zbog muža

Midhat Šljivak

Veliki potpis dogodio se jučer u ekipi Buffalo Billsa.

Novi igrač Billsa postat će dvostruki NFL šampion Von Miller koji je dogovorio šestogodišnju saradnju vrijednu 120 miliona dolara, što je oduševilo navijače ovog tima.

Međutim, njegov dolazak nije obradovao atraktivnu Rachel Bush, suprugu safetyja ovog tima Jordana Poyera koja je na Instagramu poručila kako je odbrana Billsa bila dobra i bez Millera.

"Odbrana Billsa je bila dobra i bez Millera", jasna je atraktivna Rachel koja očigledno ne želi da njen muž dolaskom ovog fudbalera bude manja zvijezda nego što je sad.

Odlučila je očigledno zakuhati odnos po samom dolasku fudbalske zvijezde u Buffalo i vidjet ćemo kakav će njihov odnos biti u naredonm periodu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWj8qLNjuaa/[/instagram]

Rachel ne bi trebala da se petlja u ovakve stvari jer zaista to nije njen posao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/COGK6VKjUBU/[/instagram]

Von Miller je jedan od najboljih linebackera NFL-a. Dvostruki je NFL šampion, a osvojio je i MVP nagradu u finalu Super Bowla 50 kada je stigao do naslova s Denver Broncosima.

Prošle sezone uzeo je titulu i s Los Angeles Ramsima i sigurno je da su Billsi dobili ogromno pojačanje.

Top Komentari

Goran86
Quzata dere jaja od quzove cega da se boji
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.