LA Ramsi osvajači Super Bowla, rep mašine izvele šou za pamćenje na poluvremenu
Foto - EPA

Sjajan meč u Los Angelesu

LA Ramsi osvajači Super Bowla, rep mašine izvele šou za pamćenje na poluvremenu

M. Šljivak

Los Angeles Ramsi osvajači su Super Bowla nakon što su na svom terenu u velikom finalu pobijedili Cincinnati Bengalse rezultatom 23:20.

Otvaranje meča pripalo je Ramsima. Odell Beckham JR i Cooper Kupp su touchdownima donijeli prednost svom timu od 13:3.

Međutim, Bengalsi do poluvremena preko Higginsa dolaze do 13:10, a zatim u trećem periodu isti igrač pogađa za vodstvo Bengalsa.

McPherson je zatim pogodio šut za tri poena, uzvratio je na drugoj strani Gay, pa je nakon treće dionice rezultat glasio 20:16 u korist Bengalsa.

Cooper Kupp na kraju postaje junak Ramsa. Strpljivo je ovaj tim gradio napad, imao je loptu u posjedu gotovo pet minuta, a na minut i po Kupp zabija touchdown za pobjedu Ramsa.

Oglasi

Cooper Kupp je na kraju uzeo nagradu za najkorisnijeg igrača finala, što je bio sasvim zaslužen izbor.

OVDJE pogledajte najinteresantnije trenutke Super Bowla.

Treba svakako istaći da je NFL priredio pravi šou na poluvremenu meča. Mnogi smatraju da je bio najbolji ikad.

Na bini su bile istinske legende repa, a tu su bili Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige i 50 Cent.

Pogledajte OVDJE kako je izgledao šou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi