Red Bull uživo na SportSport.ba: Cliff Diving u Polinganu
FOTO: Red Bull

Domaćin treće stanice u sezoni je Italija

Red Bull uživo na SportSport.ba: Cliff Diving u Polinganu

H. Zilić

Nastavlja se Cliff Diving sezona u sklopu Red Bull Eventa za 2023. godinu, a treća stanica u sezoni je italijanski Polignano a Mareu.

Gradić na apulijskoj obali, na samom jugu Italije, ugostit će najbolje svjetske skakače i skakačice rekordni 10. put. „Dom evropskog cliff divinga“, kako Polignano često nazivaju, praktično je smješten na litici te izgleda kao da kuće niču iz stijena.

Red Bull Cliff Diving takmičenje u ovom gradu svake godine privuče desetine hiljada gledalaca nema sumnje da nas i danas očekuje spektakl.

Takmičenje iz Italije možete pratiti uživo na SportSport.ba.

Finale takmičenja u Italiji prenosit će se uživo također na YouTube kanalu i zvaničnoj stranici prvenstva, u nedjelju 2. jula od 17 sati.

Sve je spremno za novu dozu adrenalinai sjajnih skokova.

Peta, pretposljednja stanica sezone svjetsku cliff diving elitu će po osmi put dovesti u našu zemlju, u Mostar, gdje će 9. septembra na Starom mostu prirediti novi sportski spektakl za pamćenje.

Sve informacije i dešavanja u prvenstvu dostupni su na zvaničnoj web stranici prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.