Red Bull uživo na SportSport.ba: Rampage donosi novu dozu adrenalina
FOTO: Red Bull

Spremite se na nova uzbuđenja

Red Bull uživo na SportSport.ba: Rampage donosi novu dozu adrenalina

Haris Zilić

Red Bull event nastavlja sa svojim događajima u tekućoj sezoni.

Petak, 21. oktobar, rezervisan je za potpunu dozu adrenalina i uzbuđenja, a Utah će biti domaćin Red Bull Rampagea.

Događaj će predstaviti vrhunske svjetske vozače koji će prihvatiti da izvedu jedne o najvećih i najtežih trikova današnjice.

Naravno i ovo takmičenje možete uživo pratiti na SportSport.ba na OVOM LINKU.

Red Bull Rampage prvi put održan je 2001. godine, a prošle godine su proslavili 20 godina manifestacije. Od tada je bilo 15 različitih takmičenja i devet različitih pobjednika našlo je svoje mjesto u historiji ovog atraktivnog takmičenja.

Ove godine, Red Bull Rampage želi da ukaže na budućnost freeridinga, a neki novi takmičari pokušat će da uvedu neke inovacije u ovu disciplinu.

Sve navedeno je svakako pozivnica da u petak od 18 sati i 30 minuta po centralnoevropskom vremenu budete uz SportSport i red Bull.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.