Red Bull uživo na SportSport.ba: Drift Masters u Irskoj
FOTO: Red Bull

Kultni Mondello Park spreman

Red Bull uživo na SportSport.ba: Drift Masters u Irskoj

Haris Zilić

Red Bull uzbuđenja nastavljaju se ove nedjelje kada je u pitanju Event 2023. godine. Na programu je i jedno od najzanimljivijih takmičenja u kalendaru kojem je domaćin Irska.

Od 12:15 u Irskoj počinju borbe u Dritft Mastersu.

Kao što je to tradicija u Red Bull kalendaru sezona u ovom uzbudljivom sportu počinje na kultnom Mondello Parku, a i ove nedjelje najavljeno je oko 10.000 gledatelja.

Prema posljednjim najavama ove sedmice je samo prodato oko 9.000 ulaznica, a domaćini očekuju i više od 10.000 gledatelja na tribinama.

Velika doza adrenalina za sve ljubitelje automoblizima i dobra pozivnica da i ovu nedjelju provedete uz Red Bull akcije.

Drtif Masters je prošle godine privukao veliki broj zaljubljenika i jeddo je od najgledanijih Red Bull takmičenja.

Ove sezone su najavili dosta iznenađenja pa sa nestrpljenjem čekujemo prve izazove.

Sport iz godine i godine dostiže sve veću popularnost što svakako raduje sve u svijetu automobilizma.

Kao što je to bio slučaj i u prethodnoj sezoni i ove sezone takmičenje iz Irske možete pratiti uživo na SportSport.ba i Red Bull TV i Red Bull platformama.

Porgram iz Irske nudi nam dvije utrke ove nedjelje.

Prva utrka na programu je u 12:15, a druga u 16:25, pomenute utrke gledajte klikom OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.