Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci izgubila od Rusije

Sad protiv Japana za polufinale

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci izgubila od Rusije

Edmir Škorić

Bh. reprezentativci u sjedećoj odbojci doživjeli s poraz od selekcije Rusije u drugom kolu grupne faze na Paraolimpijskim igrama u Torinu.

Rusi su slavili uvjerljivo rezultatom 25:19, 25:18 i 25:18, a nama ostaje meč protiv domaćeg Japana koji je na programu u utorak od 12:30 sati.

Neophodna je pobjeda da bismo izborili polufinale.

U grupi A trenutno je prva selekcija Ruskog paraolimpijskog komiteta s dvije pobjede, BiH ima pobjedu i poraz, dok će Japan i Egipat kasnije danas odigrati meč drugog kola u kojem će obje selekcije tražiti i prvi trijumf na Igrama.

Top Komentari

barbarexit
Ne mozes ni biti,nakon 15-16 godina dominacije,a u tom periodu,ako izuzmes Safeta Alibasica,Durana,Kadrica i Kesmera,koji su iz te neke mladje garde a svi oni su preko 30 godina,uz ponekad onog cupu na liberu,nisi izbacio mladog igraca ili vise njih. Nama su jos uvijek Delalic,Manko,Cancar,Hamzic,Jusufovic jos uvijek okosnice. One najjace generacije Irana nisu toliko dugo uspijele odrzati se na vrhu,kao nasi. Teska srca milsim da nama treba totalni remont,jer ovi momci nisu navikli gubiti,i nek tako ostane. Ali za****no je srce sampiona,teako se na to odluciti. Njima je to vise od sporta.
12 0
Mackintosh
Sto rat bude vremenski ostajo sve dalji u proslosti i mi cemo padat u ovoj disciplini
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi