Rihanna napravila spektakl na Super Bowlu, a onda je Donald Trump objavio sramotnu poruku!

Njega nije oduševila

Rihanna napravila spektakl na Super Bowlu, a onda je Donald Trump objavio sramotnu poruku!

E. Čaušević

Kansas City Chiefsi pobijedili su sinoć u Super Bowlu 57 Philadelphiju Eaglse sa 38:35 u nevjerovatnom okršaju koji je oduševio sportski svijet. Međutim, ovaj spektakl obilježio je i nastup popularne pjevačice Rihanne na poluvremenu koja je zadivila svijet svojom izvedbom i dobila mnoštvo pohvala, a onda se oglasio i bivši američki predsjednik Donald Trump.

Jasno je da je Super Bowl broj jedan u Sjedinjenim Američkim Državama jer po cijelu godinu navijači čekaju da vide kakav spektakl se sprema, a organizatori nisu zakazali ni ovaj put i pokazali su svu raskoš koju sa sobom nosi ova utakmica.

Kansas City Chiefsi su na kraju uspjeli da dođu do pobjede protiv Philadelphije Eaglsa rezultatom 38:35, a do trijumfa su stigli 11 sekundi prije kraja kada su uspjeli da izvedu šut za tri poena.

No, jasno je da Super Bowl nije samo manifestacija u kojoj je utakmica u centru pažnje jer je to za Amerikance praznik koji traje cijeli dan. Prate se sve najave, specijalne emisije i čak reklame koje iznose pravo bogatstvo za vrijeme ovog prenosa.

Također, tu je i šou koji možete gledati na poluvremenu kada navijače na stadionu i pred TV ekranima tradicionalno zabavlja neka od najvećih muzičkih zvijezda na svijetu, a ove godine izbor je pao na Rihannu.

Rihanna se nakon duže pauze ponovo pojavila na pozornici i izvela je mini koncert za pamćenje koji je trajao skoro 14 minuta. Izvela je neke od svojih najvećih hitova, a bilo je jasno da su navijači oduševljeni spektaklom koji je napravila.

Oglasi

Također, ono što se našlo u centru pažnje jeste da je Rihanna prilikom jedne pjesme čak otkrila da je ponovo trudna i pokazala je svoj stomak. Rihanna se porodila tek prije devet mjeseci, ali već je odlučila da je vrijeme i za drugo dijete.

[twitter]https://twitter.com/pistons15/status/1625012556481044481[/twitter]

Trudnoća joj uopšte nije napravila problem prilikom performansa u kojem je bila zaista odlična i napravila je svjetski šou o kojem bruje društvene mreže. Rihanna je dobila velike pohvale za nastup, a fanovi su tužni što je neće još neko vrijeme vidjeti na sceni nakon što je potvrdila da je trudna.

Međutim, bilo je i onih koji nisu baš najzadovoljniji sa onim što je izvela sinoć Rihanna. Tu se posebno izdvaja bivši američki predsjednik Donald Trump koji je brutalno komentarisao nastup ove pjevačice tokom poluvremena.

"Epski neuspjeh: Rihanna je imala, bez sumnje, najgori show na poluvremenu u historiji Super Bowla. I to nakon što je uvrijedila daleko više od polovine naše nacije, koja je već u ozbiljnom padu, svojim pogrdnim i uvredljivim jezikom", napisao je Trump.

   Poruka koju je Donald Trump objavio nakon nastupa Rihanne na Super Bowlu

No, Trump nije dobio baš dobre komentare na ono što je napisao jer je on među rijetkim koji je imao nešto loše da kaže o Rihanni nakon Super Bowla. Većina je oduševljena izvedbom ove pjevačice i sretni su što se nakon pauze konačno barem malo vratila na scenu i pokazala kakve hitove ima.

Treba istaći da je Rihanna odlučila sama nastupati bez ikakvih muzičkih gostiju što se odavno nije desilo. Cijelo vrijeme bila je na sceni s plesačicama i nije koristila pauzu da se presvlači između pjesama što izvođači na Super Bowlu često rade.

Maksimalno se posvetila publici i da oni u tih 14 nepunih minuta vide i čuju što više od nje što je svakako za svaku pohvalu.

Top Komentari

RuthlessDyni
Evo mene nije oduševila, šta ćete sad?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi