Da, istina je! Novac koje su muzičke zvijezde uzele na poluvremenu Super Bowla je sića

Nevjerovatno mizeran iznos

Da, istina je! Novac koje su muzičke zvijezde uzele na poluvremenu Super Bowla je sića

Admin Čaušević

Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Dr. Dre, Mary J. Blige i Kendrick Lamar su bili zaduženi za zabavu na poluvremenu Super Bowla. 

Velike muzičke zvijezde napravile su 15-minutni spektakl koji je probudio nostalgiju kod mnogih te nema gledatelja na SoFI stadionu koji je tada sjedio na stolici.

Super Bowl je jedan od najpraćenijih sportskih događaja na svijetu. Iz tog razloga muzičke zvijezde ne razmišljaju previše kada dobiju poziv za nastup.

U većini slučajeva i ne gledaju koliko će zaraditi, a uvom slučaju Eminem i ostali su inkasirali vjerovatno najmanju zaradu u svojoj muzičkoj karijeri.

Prema izvještajima američkih medija zvijezde koje su nastupile na poluvremenu su zaradile po 1030 dolara što zaista zvuči nevjerovatno.

Navodi se da je organizator odredio tu visinu zarade i da je iznos isti za sve koji su zabavljali publiku na poluvremenu.

Isti iznos su dobili i plesači te svi oni koji su bili dio showa. S tim da treba napomenuti da je NFL zadužen za kompletnu organizaciju i troškove prevoza svih učesnika.

Primjera radi, prošle godine na Super Bowlu je za zabavu bio zadužen The Weeknd koji je, prema riječima njegovog menadžera, potrošio 7 miliona dolara svog novca za zabavu na poluvremenu.

Podsjećanja radi, u finalu Super Bowla Los Angelers Ramis su rezultatom 23:20 pobijedili Cincinnati Bengalse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi