Rihanna zgrozila cijelu planetu: Stavila ruku na međunožje, a onda ju je pomirisala

Kamere sve to snimile

Rihanna zgrozila cijelu planetu: Stavila ruku na međunožje, a onda ju je pomirisala

E. Čaušević

Rihanna je sinoć napravila pravi spektakl na poluvremenu američkog Super Bowla i pokazala je još jednom zbog čega je jedna od najvećih zvijezda na svijetu. Međutim, jedan detalj koje su kamere snimile je mnoge zgrozio.

Popularna američka pjevačica nastupila je nakon duže pauze i vratila se na pozornicu, ali je ponovo šokirala javnost kada je ponosno pokazala svoj trudnički stomak i otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Rihanna se porodila prije devet mjeseci kada je dobila svoje prvo dijete, a mnogi su nestrpljivo čekali njen povratak na scenu.

Ona se spektakularnim nastupom na Super Bowlu vratila u stilu i pokazala da su njeni hitovi i dalje izuzetno popularni. Ipak, fanovi su malo razočarani jer je jasno da će ponovo uzeti pauzu najmanje godinu dana zbog trudnoće i da će se na njen novi album čekati još neko vrijeme.

Rihanna je sinoć na sceni tokom poluvremena bila skoro 14 minuta i nije imala nikakve goste, te je cijeli šou odradila sama sa svojim plesačicama što je bilo itekako impresivno.

Oglasi

Također, nije bilo presvlačenja između pjesama što većina izvođača redovno radi, te je u istom stajlingu bila svo vrijeme. No, jedan detalj u cijelom tom spektaklu izazvao je dosta negativnih komentara.

Naime, tokom Rihanninog nastupa kamere su uspjele snimiti trenutak koji je mnoge zgrozio i postao je hit na društvenim mrežama.

Ova pjevačica je tokom jedne od svojih pjesama ruku stavila na međunožje što je sve iznenadilo, ali tek su se zgrozili kada su vidjeli da je samo par sekundi kasnije pomirisala istu tu ruku i počela da se smije.

[twitter]https://twitter.com/VinoVeritas1984/status/1624945776647409664[/twitter]

Mnogi su našli i način da se našale sa svim tim i uporedili su Rihannu sa njemačkim trenerom Joachimom Loewom koji je često znao da ruku stavlja gdje ne treba i potom istu miriše, a ni slutio nije da ga kamere snimaju.

Oglasi

No, mnogo više bilo je onih koji su kritikovali Rihannu zbog takvog ponašanja i poručili da to nije smjela da uradi jer je veliki broj djece gledao njen nastup, te da je takav potez jednostavno nepruhvatljiv.

Međutim, od Rihanne to i nije baš iznenađenje jer je tokom svoje karijere na sceni znala da radi i luđe stvari od toga.

Top Komentari

gogs
Automatski mi se digao
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi