Said Fazlagić ponovo izabran u EYOF komisiju Evropskog OK

Veliko priznanje za OK BiH

Said Fazlagić ponovo izabran u EYOF komisiju Evropskog OK

Olimpijski komitet BiH je dobio veliko priznanje za svoj uspješan rad koji je prepoznat i opravdan od strane Evropskog olimpijskog komiteta. 

Naime, na prijedlog predsjednika OK BIH Siniše Kisića, potpredsjednika OK BIH Marijana Kvesića i prof.dr Izeta Rađe, Evropski olimpiski komitet je po drugi put uvrstio generalnog sekretara OK BIH mr.sci. Saida Fazlagića u EOK Komisiju za Evropski olimpijski festival mladih.

"Imenovanje gospodina Fazlagića predstavlja veliki uspjeh i čast za Olimpijski komitet BiH, jer se po drugi put daje povjerenje uposleniku Olimpijskog komiteta BiH na ovu značajnu poziciju," poručili su iz OK BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.