3

Komentari (3)

Malmi_Suomi
Moj jarane koliko je takvih ljudi kao što si ti samo ih je ili stid šta će reći okolina ( zavisi gdje živi ) + zavisi i od toga kakva mu je platežne moć. Evo hajde neka neko kod nas u BiH kaže tako kao što si ti rekao a zarađuje kod npr. privatnika jedva 800 km ili ti BAM. Pa gazda bi ga drugi ili treći mjesec NOGOM NABIO , i gdje je nakon toga prispio. Koliko ih ja znam takvih kao što si ti ali šta će jadni , ŠUTE I TRPE. Ništa novo bar nama u BiH nisi rekao. Toliko
DadiG
Aferim buraz. Svaka čast na komentaru. Rekao bih ti još toga rekao i proširio dijalog ali puno hajvana ovdje. Neko će nešto glupo lanuti pa će me razbjesniti a ne mogu ih u šake.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.