Sana u triler završnici bolja od Zmaja

Prvenstvo BiH u košarci u kolicima

Sana u triler završnici bolja od Zmaja

Adnan Beganović

Ovog vikenda startalo je prvenstvo Bosne I Hercegovine u košarci u kolicima, a najzanimljiviji susret odigran je u Sanskom Mostu gdje je domaća Sana koševima u posljednjim trenucima susreta došla do pobjede nad Zmajem iz Gradačca.

Rezultati 1. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine u košarci u kolicima:
Bihać: Una Sana - 3K Sarajevo 35:57 (18:30), Bihać: Una Sana - ŽKK Bambi Sarajevo 20:0 (p.f.), Zenica: Bosna - Veterani Tuzla 49:68 (25:35), Sanski Most: Sana - Zmaj Gradačac 68:66 (34:30), Banja Luka: Vrbas - Bijeljina 62:53 (30:18).

U 2. kolu 17. oktobra igraju: 3K Sarajevo - Bijeljina, Bambi - Bijeljina, Zmaj - Vrbas, Veterani - Sana, Una Sana - Bosna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.