Klub objavio lažni raspored utakmica, igrači se hvatali za glavu zbog onog što vide

Nisu mogli da vjeruju

Klub objavio lažni raspored utakmica, igrači se hvatali za glavu zbog onog što vide

M. Šljivak

Ludu šalu svojim igračima odlučili su prirediti u NFL timu Seattle Seahawks.

Neko je došao na ideju da igračima pokaže lažni raspored za novu sezonu, a njihove reakcije su bili zaista nevjerovatne.

U Seahawksima su se potrudili da igračima predstave najgori mogući raspored. Niko nije mogao da vjeruje šta vide, a Quandre Diggs je posebno reagovao.

Raspored je poslao svojoj djevojci. Nije mogao da vjeruje da osmu godinu zaredom igra na Dan zahvalnosti i pravdao se curi.

"Ne mogu izbjeći. Ne mogu", hvatao se za glavu Diggs i potom je djevojci poručio:

"Ne krivi mene. Ja samO radim ovdje", saopštio je Diggs djevojci putem telefona.

I reakcije ostalih fudbalera su zaista fenomenalne. Ipak, olakšanje je stiglo kada su čuli da sve izrežirano od nekog iz kluba i mogli su da odahnu.

Seahawksi će ipak imati jako težak raspored u novoj sezoni. Čak devet utakmica će igrati protiv timova koji su u prošloj sezoni igrali playoff, ali to je međutim mnogo lakše prihvaćeno nego lažni raspored kojeg su vidjeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi