Simposar 2013: Tigana i mnogi drugi najavili dolazak
Topalbećirević u Sarajevo dovodi velika sportska imena

Krajem mjeseca

Simposar 2013: Tigana i mnogi drugi najavili dolazak

E. Škorić

Bliži se početak drugog sportskog simpozija Simposar 2013, a nekoliko velikih imena potvrdilo je svoj dolazak u Sarajevo.

Legenda francuskog, ali i evropskog noogmeta, Jean Tigana, potvrdio je svoj dolazak. Tigana dolazi u svojstvu predavača i sigurno će imati šta da podijeli sa posjetiteljima Simposara.

 

Tigana nije jedino veliko sportsko ime koje će posjetiti Sarajevo krajem mjeseca na Simposaru. Direktor Simposara Sabahudin Topalbećirević je istakao da je interesovanje za simpozij ogromno i da je dolazak najavilo 30-ak medijskih kuća.

 

"Do sada je akreditovano 30 medijskih kuća, a u publici će svoje mjesto zauzeti imena kao što su Dejan Savičević, Dragan Kićanović, Milovan Đorić, Alen Bokšić, Zdravko Mamić, novinari Zdravko Reić i Tomislav Židak, kao i domaći sportski radnici Ivica Osim, Mišo Smajlović, Safet Sušić, Elvir Baljić, Elvir Bolić, Damir Mršić, Husref i Vahidin Musemić, Samir Avdić, Vedin Musić, Duško Vujošević i mnogi drugi" rekao je Baho.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.