Milovanović i Tiro slavili u skokovima sa Starog mosta

Mostar nastavio sa tradicijom

Milovanović i Tiro slavili u skokovima sa Starog mosta

H. Zilić

U Mostaru su danas održani tradicionalni skokovi sa Starog mosta.

Ovo je bilo 455. takmičenje po redu, a i ove godine najhrabriji momci takmičili su se u skokovima na noge i u skokovima na glavu.

Titulu pobjednika u kategoriji skok na glavu osvojio je Dragan Milovanović, dok je u skokovima na noge slavio Emil Tiro.

I ovogodišnej takmičenje bilo je Međunarodnog karaktera, a takmičili su se skakači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Tako je i ove godine nastavljena tradicija skokova sa Starog mosta, a prvi skok sa Starog mosta zabilježen je još davne 1664. godine.

Mostarci su se još jednom pokazali kao sjajni organizatori i nema sumnje da će i naredna takmičenja ovi hrabrih momaka biti na visokom organizacionom nivou.

Top Komentari

velez mo
Tiro svaka cast,dva prava skoka,sa obzirom na godine,prvi nastup,tremu,vrhunski
2 0
Koljicfan
Bravo. Svaka cast svima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi