Sportske zvijezde na plesnom podijumu

Sportske zvijezde na plesnom podijumu

Dancing with the Stars (Ples sa zvijezdama) je jedna od najgledanijih emisija u SAD-u. U ovom showu koji se već nekoliko godina prikazuje na mreži ABC učešće je uzeo i veliki broj poznatih sportaša.

Među glavnim zvijezdama su bili bokser Evander Holyfield, zatim teniserka Monika Seleš, plivačica Natalie Coughlin, bokserka Laila Ali, a najveći broj je košarkaša i igrača američkog nogometa.

Tako su u svoje vještine u plesovima pokazali Kurt Warner, nekada sjajni dodavač Arizona Cardinalsa, Jason Taylor iz Miami Dolphinsa, te bivši košarkaši Clyde Drexler i Eric Snow.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.