Stravičan pad 16-godišnjeg Japanca na Olimpijskim igrama

Srećom nije doživio povrede

Stravičan pad 16-godišnjeg Japanca na Olimpijskim igrama

M. Šljivak

Japanski snowboard takmičar Yuto Totsuka (16) doživio je stravičan pad na takmičenju na Olimpijskim igrama u PyeongChangu.

Nesretni tinejdžer stravično je pao na ledenu površinu prilikom nastupa i ostao je nepomično ležati, što je sve prisutne ostavilo u nevjerici.

Srećom, Totsuka je čudom ostao nepovrijeđen. Iako je iznesen na nosilima, pregledi u bolnici su pokazali da nema težih povreda, iako je pad bio zaista užasan.

Takmičari se na Olimpijadi žale na uslove koje imaju. Posebno se to odnosi na skijaške discipline koje se često odlažu zbog jakog vjetra i uslovi za nastupe su zaista loši.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi