"Čuvaj oči da ne ispadnu": Stoji izbezumljeno i u nevjerici gleda šta djevojka(19) radi u teretani

Mnoge je ostavila u čudu

"Čuvaj oči da ne ispadnu": Stoji izbezumljeno i u nevjerici gleda šta djevojka(19) radi u teretani

Admin Čaušević

Ugledni list Mundo Deportivo objavio je viralni video iz teretane sa 19-godišnjom djevojkom kao glavnim protagonistom. Ona je mnoge muškarce uspjela ostvati u nevjerici.

Djevojka sasvim normalne građe je pripremila tegove koji su praktično tri puta teži od nje, a navodno se radi o težini od 160 kilograma.

Šanse da digne toliku težinu su se činile kao minimalne, ali ona je uspjela podići tegove bez većih problema i tako je mnoge ostavila u nevjerici.

Dečko koji je stajao sa strane nije mogao sakriti svoje iznenađenje zbog onog što vidi, a isto je i sa ostalim muškarcima.

Prvo je mirno stajao i gledao šta djevojka planira uraditi, a nakon što je vidio da je uspjela ostao je u čudu.

Oglasi

Katalonski list nije objavio ime i prezime djevojke, ali nema sumnje da je ona uspjela na sebe privući ogromnu pažnju.

Dizanje tegova je sve popularniji sport i među ženama, a nije poznato da li je dotična dama profesionalni sportista ili se powerliftingom bavi iz razonode.

Kada su u pitanju poznate bodybuilderice na sebe je prije nekoliko mjeseci pažnju privukla bivša manekenka Vladislava Galagan. 

Ova 27-godišnjakinja svoj je fitness put započela prije 11 godina, a na trening je krenula kao patka na vodu i od tada više nije gledala nazad. Danas joj sve sav trud maksimalno isplati.

Oglasi

Naime, Ruskinja objavljuje snimke obaranja ruku na OnlyFansu, a taj posao joj donosi minimalnu zaradu od 10.000 eura mjesečno.

"Osjećam se kao da sam dobila na lutriji", njen je prvi komentar na ogroman profit koji ostvaruje.

Bila je 2018. kada je počela učestvovati u bodybuilding takmičenjima i tako je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama gdje je počela objavljivati svoje sadržaje o fitness modelingu.

Istovremeno je stekla veliku popularnost na platformi gdje su je neki prozvali mišićavom verzijom slavne manekenke Kendall Jenner.

Oglasi