Tiger Woods vs. Phil Mickelson: Legende golfa jedan protiv drugog za 9 miliona dolara

Dogovoren nevjerovatan meč

Tiger Woods vs. Phil Mickelson: Legende golfa jedan protiv drugog za 9 miliona dolara

M. Šljivak

Golferske legende Tiger Woods i Phil Mickelson dogovorili su meč u Las Vegasu u mjesecu novembru i igraće jedan protiv drugog za cifru od devet miliona dolara.

Iako se još čekaju konačni detalji ovog dogovora, Tiger Woods je potvrdio da će u Las Vegasu odigrati meč sa Mickelsonom na terenima Shadow Creeka, a pobjednik kući ogromnu cifru od devet miliona dolara.

"Idemo. Phil Mickelson protiv Tigera Woodsa", napisao je na Twitteru Woods, a Mickelson je odgovorio:

"Kladim se da misliš kako je ovo najlakših devet miliona koje ćeš u životu zaraditi".

"Prepirka" je potom nastavljena, a biće svakako veoma zanimljivo vidjeti šta će ponuditi dvojica zaista velikih golfera.

Woods je u karijeri od nagrada na turnirnima zaradio 113 miliona dolara, dok je Mickelson inkasirao nešto manje (88 miliona).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti