Pojavio se video gdje je snimljen trenutak kada se srušila tribina stadiona u Kolumbiji

Uznemirujući sadržaj

Pojavio se video gdje je snimljen trenutak kada se srušila tribina stadiona u Kolumbiji

H. Zilić
Teme:

Tragedija iz Kolumbije šokirala je svijet.

Na takmičenju koride u gradu Tolima srušila se tribina na stadionu, a prema posljednjim informacijama pet ljudi je najmanje poginulo, 320 je povrijeđeno, a pod ruševinama ima još tijela.

Akcija spašavanja je u toku, a internetom kruži i video koji pokazuje trenutak kada se tribina srušila.

Video je uznemirujućeg sadržaja.

Gradonačelnik Tolime Ricardo Orozco izjavio je da će sve poduzeti da se pomogne porodicama nastaradalih, a također u akcije pomoći ukljućio i sami vrh države.

Inače koride su uz fudbalske utakmice najpraćeniji događaji u Kolumbiji kada je u pitanju posjeta na stadionima i arenama, a država će na dan sahrane nastradalih proglasiti i dan žalosti.

Top Komentari

user1643277060
Može li se zaraditi od ovakvih snimaka?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi