U Minhen dugo nije sletjela veća zvijezda: U nedjelju će zaigrati na Allianz Areni

Tom Brady je stigao

U Minhen dugo nije sletjela veća zvijezda: U nedjelju će zaigrati na Allianz Areni

E. Škorić

Tom Brady (45) sletio je u Minhen sa svojim Tampa Bay Buccaneersima na prvu NFL utakmicu koja će se odigrati na njemačkom tlu.

Rano u petak Brady je stigao na minhenski aerodrom. Pojavio se 31 minutu prije nego je bilo planirano da stigne.

Iznad Atlantika, unajmljeni avion Airbus A350 iz Virgin Atlantica svladao je jak stražnji vjetar dug 8147 kilometara i sletio u bavarsku prijestolnicu samo 8,45 sati nakon polijetanja iz Tampe.

Brady je bio obučen sav u crnom, šilterici i jakni s kapuljačom, bijelim tenisicama i maskirnoj torbi. Prije ukrcaja u autobus koji je vozio od izlaska iz aviona do određenog terminala zaposlenicima je ležerno pokazao znak pobjede kao pozdrav.

Buccaneersi su stigli jutros, dan nakon što su u Minhen stigli Seattle Seahawksi. Obje ekipe biće smještene u najboljim minhenskim hotelima prije međusobnog okršaja.

Oglasi

Allianz Arena domaćin je velikog NFL događaja u nedjelju, a Tom Brady kao najveća zvijezda američkog nogometa trenirat će u omladinskom kampusu Bayerna, ali će prilaz biti zabranjen navijačima.

Tom Brady izgleda usredotočeno iako je iza njega rastava od dugogodišnje suzpruge Gisele Bunbdchen, s kojom ima dvoje djece.

Brazilska manekenka u međuvremenu je otputovala na odmor u Kostariku, gdje su je uspjeli uhvatiti paparazzi u ležernom izdanju i bez šminke.

Bundchen i Brady bili su u braku od 2009. Par ima dvoje zajedničke djece, a Brady ima i sina iz prethodne veze.

Prema posljednjim informacijama, Gisele Bundchen će zadržati nekretninu u Kostariki, dok će Tom Brady odabrati 17 miliona dolara vrijednu vilu u Indian Creeku u Miamiju.

Brady je jedan od najtrofejnijih igrača američke Nacionalne nogometne lige (NFL). Trenutno igra za Tampa Bay Buccaneers nakon dvije decenije u New England Patriotsima. On je sedmerostruki osvajač Super Bowla.

Top Komentari

Sartaalla
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi