Tom Brady odlučio da napusti New England Patriotse

Postaje slobodan agent

Tom Brady odlučio da napusti New England Patriotse

A. Čaušević

Tom Brady radi na tome da postane slobodan agent kako bi igrao u nekoj drugoj franšzi sljedeće sezone, izvještava ESPN. 

Iako je Brady već odlučio da napusti New England Patriotse u ovoj franšizi još uvijek vjeruju da legendarnog quarter beka mogu nagovoriti na ostanak.

Ovaj 42-godišnjak će s novim klubovima će moći početi pregovarati za nekoliko sedmica, tačnije poslije 16. marta kada počinje prijelazni rok.

Brady je član Patriotsa već 20 godina i njegov odlazak iz ove franšize s kojom je osvojio šest NFL prvenstava definitivno se može smatrati historijskim.

Amerikanac je tri puta izabran za MVP-a regularnog dijela takmičenja, dok je najkorisniji igrač Super Bowla proglašen četiri puta. Jedan je od četiri quarter beka koji su tokom karijere prebacili više od 70.000 jarda.

Top Komentari

srcerukelopata
Jel ovo on nema desne ruke?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi