Torcidina poruka heroini: Jano, Janice puši ku**c

Torcida izvrijeđala legendarno skijašicu

Torcidina poruka heroini: Jano, Janice puši ku**c

S. Bošković

Legendarna hrvatska skijašica Janica Kostelić doživjela je uvreda od pripadnika navijačke grupe Torcida, prenose hrvatski mediji. 

Jedna od najboljih skijašica svih vremena otputovala je u Brač kako bi prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Opel, no doživjela je incident nakon kojeg je napustila Brač, te otputovala u Zagreb. 

Pripadnici Torcide uvredama su dočekali Janicu, te je optužili da je sklopila pakt s čelnicima Hrvatskog Nogometnog Saveza (HNS) i optužili je da ne provodi Zakon o sportu uz povike: "Puši ku**c Janice i *ebo te Mamić". 

Nakon incidenta oglasila se i Kostelić koja je poručila: 

"Vjerujem da se radi samo o skupini pojedinaca, ali za mene je ovo neugodno iskustvo. Tužna sam što se ne mogu sigurno kretati po svojoj domovini", izjavila je Janica Kostelić. 

Prema pisanju hrvatskih medija zbog incidenta je uhićeno šest osoba, a nije isključeno da će biti još uhićenja. 





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi