Vaterpolisti Crne Gore treniraju u vojnoj bazi

Ajkule odradile četiri treninga u Riu

Vaterpolisti Crne Gore treniraju u vojnoj bazi

D. Vejo

Vaterpolisti Crne Gore prije nekoliko dana doputovali su u Rio.

Nakon što su stigli, saznali su da će treninge obavljati u vojnoj bazi. Tamo se nalazi bazen sa dva gola, koji je nešto uži od onog olimpijskog.

Ajkule su se uprkos toj informaciji, odmah počele uigravati. Do sada su odradili četiri treninga, te će danas još jedan.

Raspored crnogorskih vaterpolista je sljedeći. Prvo će snage u subotu odmjeriti sa Francuskom od 00.30 sati prema našem vremenu, a zatim će osmog avgusta odigrati meč sa Hrvatskom koji počinje od 1.50 iza ponoći, dok će koplja 10. avgusta ukrstiti sa Italijom od 18 sati. U posljednja dva duela sastat če se sa selekcijama SAD-a i Španijom, 12.. odnosno 14. ovog mjeseca.

Olimpijske igre u Riju počinju sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi