Wwin: Novi studio i nove igre za vjerne igrače

Wwin: Novi studio i nove igre za vjerne igrače

Sponzorski tekst

Kladionica Wwin ne prestaje sa iznenađenjima za svoje igrače.

Tokom proteklih mjeseci, Wwin je uveo mnogobrojne novosti za svoje vjerne igrače. Ponuda događaja za klađenje nikad nije bila veća, a sada će na svoje doći i igrači koji više vole igre Bingo i Loto.

U sasvim novom studiju, igrači će moći da uživaju uz nove igre, jer je uz dosadašnje standardne igre, uvedeno nekoliko novih.

Tako su u ponudu Wwina sada uključeni Loto 5/20 i 10/20, te sistemi do 15 brojeva.

Ove igre će samo dodatno proširiti raznovrsnu ponudu igara kojih je iz dana u dan sve više i u kojima svi korisnici Wwina svakodnevno mogu uživati.

Podsjetimo, izvlačenja Bingo i Loto brojeva se rade direktno iz studija uz privlačne hostese, a oni koji više vole da se klade imaju mogućnost da na Wwinu prate direktne prijenose velikog broja sportova iz svih liga svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi