19

Komentari (19)

Peđa
Jovo od sutra za Srbiju.
dinass
A ti nam mozes od danas popusit svima
amex
Svaka čast momče!!
Ljuci..krajsnik..
Puno uspjeha..
Munja_Mundze
Trebs momku cestitat a ne pisat o politici ipak se radi o sportisti
dinass
Bravo Jovo majstore
1946
Muslimana 51%+ i najbolji nam sportisti Hriscani i katolici. Izgleda da je i tako u svakoj islamskoj drzavi. Ne vidim sportiste iz arabije i irana da osvajaju neke medalje na svjetskim takmicenjima, al zato male drzave poput Holandije, Belgije su svugdje.
crni1000
A sta je Amel Tuka, Indijanac? I ko te pita da li si ovaj ili onaj!
Ante G.
100%... Najgore od svega sto placu kada se ljudi odluce nastupati za svoje maticne drzave. Ne moze jednom Srbinu ni jedna zemlja biti iznad Srbije. Ako ga i vidis da igra za neku drugu drzavu, iza toga stoje neki drugi razlozi. Ili kvalitetom nije mogao uci u drzavni tim Srbije, ili, ili, ili... Isto tako za Hrvata. Svaka druga prica je neistinita.
dinass
I ne treba srbinu biti nista od srbije najsvetije ali isto tako Bosancu pravoslavcu Bosna mora biti svetinja
Arnel925
@Ante G. Pa jarane naravno da je Srbinu Srbija svetinja. Ali katoliku ili pravoslavcu iz BiH je Bosna i Hercegovina. Jer kao sto si ti katolik Ante (pretpostavljam) dosao na svoj BiH site sportsport.ba koji piše o tvome klubu i tvojoj okolini nećeš ići da čitaš vijesti iz susjedne zemlje jer neće pisati o tvojoj sredini, tvome klubu itd. Tako i pravoslavac Bosanac koji nastupa za Srbiju uvijek ce biti tudin u drugoj državi i nikad neće se osjećati kod kuće recimo u Novom Sadu ili Kragujevacu gdje možda nikad u životu nije bio ili je samo posjetio jednom kad je bio mali baku neku. Jedino sto ga veze za Srbiju je vjera i neka dalja familija. Ostalo sve ga veze za BiH
crni1000
Ante G. pukni i placi koliko hoces , osvoji Lana za nasu BiH dva srebra, a Jovan srebro I bronzu I kako izgleda tu nije kraj, nego slijedi jos vise!!!
100488
Razvrstavati sportiste kako ti to radis moze samo fašista,svi su oni nasi dok predstavljaju nasu zastavu,a kad vec pricas o neuspjesnim muslimanima,vjerovatno nikad nisi cuo za Nurmagomedova,Muhameda Alija,Zinedina Zidana,i svjetske prvake u fudbalu,Francuze,ciju reprezentaciju cini 60 % muslimana,a iz susjedstva Asmir Kolasinac,pa ne vidim da se Srbi zale sto im musliman donosi medalje. Glup si i providan fasisto.
1946
Joj nek si mi naveo Amela tuku njemu svaka cast al jel on jedini uspjesni sportista kojeg Bosna ima?
1946
Nisi razumio sta sam htio reci Muhammed Alli je najbolji atleta ikad rodjen ali govorim ti eto nabrojao si Zidana, Alija, Khabiba koji svi dolaze iz vecinski krscanskih zemalja. Muslimanska kucanstva smatraju sport trosenjem vremena i forsiraju djecu da uce skolu i postanu doktori/advokati iako dijete gaji emocije prema necemu drugom.
crni1000
Naravno da nije Amel jedini, ali kod popularniji sportova je taj koji je donio Medalju, zato.
user1583752673
Nesto ne mislim da ce kao senior nastupat za BiH, nazalost
nedim1996
Lana i Jovan budućnost BH sporta, svaka čast samo tako nastavite!
Mowzilla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.