Kakvo srce ima Lana pokazala su i dešavanja uoči same utrke

Nije izdala naciju

Kakvo srce ima Lana pokazala su i dešavanja uoči same utrke

Admin Čaušević

Lana Pudar je nova heroina bh. nacije.

Ova 16-godišnjakinja nastavlja da oduševalja sjajnim rezultatima, a posljednji je stigao večeras na Mediteranskim igrama.

Mostarska je u disciplini 100 metara delfin osvojila zlato te s vremenom 57.55 postavila novi rekord takmičenja.

Dešavanja uoči same utrke pokazala su kakvo zapravo srce ima Lana i koliko joj je važna svaka utrka i prilika da predstavi BiH.

Naime, bio je znak pitanja da li će Pudar uopšte nastupiti u finalu pošto ima let za Bukurešt gdje već sutra počinje EP za juniore.

Lanin tim je bio u dilemi da li najbolju bh. plivačicu poslati u bazen, ali je na kraju ona odlučila te je insistirala da pliva.

Kada je skočila u bazen otplivala je fantastično te je svojoj naciji donijela novo zlato, drugo iz Orana pošto je najbolja bila i u disciplini 200 metara delfin.

Top Komentari

Mostar1989
Nerazumijem se u plivanje kao sport ,niti kakve su pripreme i sve to ,ali znam da moj grad Mostar nema bazena da ova jos uvjek djevojcica moze cijelu godinu trenirat,zato joj svaka cast ona je uz velez najljepse sto se desava u gradu i sto je svi vole nebitno kako se zovu Hvala Lana
14 2
bk123
Hvala BHT na prenosu
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi