Lanin tim pozdravio političare i poručio: Napravite joj bazen, nema više izgovora!
Foto - Plivački klub Orka

Čudesna bh. plivačica osvojila tri medalje na EP

Lanin tim pozdravio političare i poručio: Napravite joj bazen, nema više izgovora!

M. Šljivak

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar vraća se sa Evropskog juniorskog prvenstva iz Rima sa tri medalje.

Pudar je nakon srebrenih odličja na utrkama 50 i 200 metara delfin, Lana je danas postala prvakinja Evrope u ovoj disciplini u trci na 100 metara i još je jednom pokazala da se radi o vrhunskoj plivačici.

Nakon nove Lanine medalje oglasio se Klub vodenih sportova Orka iz Mostara i uz pozdrave političarima su poručili da konačno ispune obećanje i da Lani i njezinim kolegama i kolegicama izgrade bazen za trening.

"Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, NOVA EVROPSKA PRVAKINJA U DISCIPLINI 100M DELFIN!!

[facebook]https://www.facebook.com/klubvodenihsportova.orka/posts/287946183120060[/facebook]

Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!

Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu!

Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju.

U Tokyo idemo da uživamo i da se sa svima “na šake pofajtamo”. Pa dokle stignemo", saopšteno je iz KVS Orka Mostar.

Lana je nakon sjajnih rezultata dobila brojna obećanja bh. političara, ali očigledno da su kao što je to i običaj mnogi od njih bili tu samo da se fotografišu.

Top Komentari

hacmu
Sine promijeni drzavljanstvo...bjezi,ne okreci se!!!
2 20
Ars412
Uhhh.. krenu suza nikad ljepsa, nikad cisca, nako prkosna, hrecegovacka.. puno ljubavi vam saljem.. ako politicari ne naprave bazen obicna raja ce ga iskopat, samo recite kako vam odgovara
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi